ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SITEMAP ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΝΕΑ EN | GR

Ακίνητη Περιουσία

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ διαθέτει και εκμεταλλεύεται ένα σημαντικό αριθμό επαγγελματικών και οικιστικών ακινήτων, συνολικού εμβαδού άνω των 65.000m2, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η προσεγμένη επιλογή εκτάσεων είτε πάνω σε κύριους κομβικούς άξονες της πρωτεύουσας, είτε σε προνομιακές περιοχές κυρίως της νησιωτικής χώρας, επιτρέπουν την κατασκευή ακινήτων τα οποία εξασφαλίζουν την ισορροπία ανάμεσα στις τρεις σημαντικότερες παραμέτρους κάθε έργου: Ποιότητα, Κόστος και Εργονομία.

Όλα τα ακίνητα του ΟΜΙΛΟΥ έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις αυστηρότερες κατασκευαστικές προδιαγραφές και τα υψηλότερα πρότυπα σχεδιασμού, αρχιτεκτονικής σύνθεσης, εσωτερικής διακόσμησης και λειτουργικότητας. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα προσφέροντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στους ενοίκους τους.

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ακίνητα, ορισμένες από τις πλέον γνωστές πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες, όπως η McCann Eriksson, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Φαρμακευτικών Εταιρειών, Dupont, Ecolab, γνωστές αλυσίδες καταστημάτων, Πρεσβείες κ.α. έχουν επιλέξει ακίνητα του ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ για την στέγασή τους.

 

 
     
 


 

 

 
 
Λεωφ.Κηφισίας 209, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα – Ελλάδα T.: +302106141106-115 Φ.: +302106140371 www.copelouzos.gr