ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SITEMAP ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΝΕΑ EN | GR

INTERBUS A.E.

Η υπαίθρια διαφήμιση αποτελεί έναν τομέα στον οποίο ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ έχει επενδύσει την τελευταία δεκαετία. Σήμερα, ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ είναι βασικός μέτοχος της INTERBUS, η οποία εξειδικεύεται στη προβολή διαφημίσεων σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και σε χώρους Αεροδρομίων.

Η INTERBUS είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε και επένδυσε στο τομέα της υπαίθριας διαφήμισης σε κινούμενα μέσα και η μοναδική εταιρεία στη χώρα που παρέχει στους διαφημιζόμενους πελάτες της τη δυνατότητα διαφημιστικής προβολής σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Συγκεκριμένα, η INTERBUS διαχειρίζεται διαφημιστικά τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ της Αθήνας, τα Λεωφορεία της Θεσσαλονίκης, τα υπεραστικά λεωφορεία ( ΚΤΕΛ ), τους συρμούς του Μετρό και του ΤΡΑΜ.

Στο τομέα της διαφήμισης σε χώρους Αεροδρομίων, η INTERBUS έχει αναλάβει τις συμβάσεις παραχώρησης για την διαφημιστική εκμετάλλευση των εσωτερικών και εξωτερικών  χώρων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» καθώς και των αεροδρομίων Θεσσαλονίκης και Μυκόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.interbus.gr

 

 

   

 

 
 
Λεωφ.Κηφισίας 209, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα – Ελλάδα T.: +302106141106-115 Φ.: +302106140371 www.copelouzos.gr