Μαρίνα Ζέας
Η πρώτη παραχώρηση μαρίνας στην Ελλάδα.
  • 620 θέσεις
    ελλιμενισμού σε σταθερές και πλωτές προβλήτες
  • 40 έτη
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ
  • €16.6 ΕΚατ.
    ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΦΑΠΑΞ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.

O Όμιλος Κοπελούζου επενδύει σε έργα σημαντικών υποδομών που βελτιώνουν τις συνθήκες αστικής διαβίωσης. Ένα από αυτά ήταν και η συμμετοχή στην ανάπτυξη και λειτουργία της Μαρίνας Ζέας τη λειτουργία της οποίας έχει αναλάβει η εταιρία “ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ Α.Ε.” για 40 έτη.

Με επενδύσεις που έφθασαν τα €20 εκατ., ο εκσυγχρονισμός της Μαρίνας Ζέας οδήγησε στη συνολική αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος, αναδεικνύοντας τη Μαρίνα Ζέας σε κέντρο αναψυχής και ψυχαγωγίας.

Η Μαρίνα Ζέας είναι μια από τις μεγαλύτερες της χώρας κι αποτελεί πόλο έλξης για πολλά ελληνικά και διεθνή ιδιωτικά σκάφη που επιχειρούν εξορμήσεις στις Ελληνικές θάλασσες.

Καλύπτοντας θαλάσσια έκταση που φθάνει τα 225 στρέμματα στην περιοχή της Φρεατίδας και του Πασαλιμανιού, με μέγιστο βάθος 12 μέτρων η μαρίνα διαθέτει 620 θέσεις ελλιμενισμού σε σταθερές και πλωτές προβλήτες, συνολικού μήκους 832 και 464 μέτρων αντίστοιχα με δυνατότητα φιλοξενίας σκαφών που το μέγεθός τους κυμαίνεται από 8 έως και 130 μέτρα.

Η χερσαία ζώνη της Μαρίνας Ζέας καλύπτει μία έκταση 40 στρεμμάτων.

H Μαρίνα διαθέτει χώρους στάθμευσης για τους ιδιοκτήτες των σκαφών και τους επισκέπτες, εστιατόρια, καφετέριες, σταθμό ανεφοδιασμού καυσίμων καθώς και μια σειρά από εμπορικά καταστήματα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων σκαφών, πλυντήρια ρούχων και χώρους υγιεινής που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των ιδιοκτητών σκαφών και των επισκεπτών.