ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SITEMAP ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΝΕΑ EN | GR

INTERBUS A.E.

Η υπαίθρια διαφήμιση αποτελεί έναν τομέα στον οποίο ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ έχει επενδύσει εδώ και μια δεκαπενταετία. Σήμερα, ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ είναι βασικός μέτοχος της INTERBUS, η οποία εξειδικεύεται στη προβολή διαφημίσεων σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σε χώρους Αεροδρομίων και σε σταθμούς επιβατών.

Η INTERBUS είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε και επένδυσε στο τομέα της υπαίθριας διαφήμισης σε κινούμενα μέσα και η μοναδική εταιρεία στη χώρα που παρέχει στους διαφημιζόμενους πελάτες της τη δυνατότητα διαφημιστικής προβολής σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Συγκεκριμένα, η INTERBUS μέσα από πολυετείς και πετυχημένες συνεργασίες έχει τη δυνατότητα  να παρέχει διαφημιστική προβολή σε σχεδόν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε Αθήνα (μετρό, τραμ, τρόλεϊ, αστικά και υπεραστικά λεωφορεία), Θεσσαλονίκη και επαρχία. 

Από το 2009 η Interbus έχει το αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης των διαφημιστικών μέσων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», ενώ το 2017 εξασφάλισε την αποκλειστική εκμετάλλευση των διαφημιστικών μέσων σε 14 περιφερειακά αεροδρόμια (Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Χανιά, Καβάλα, Άκτιο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Μυτιλήνη, Σάμο, Κω και Σκιάθο).

Η Interbus  με υψηλή τεχνογνωσία και πλούσια εμπειρία, αποτελεί εγγύηση για την ποιοτική και αποτελεσματική παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών διαφημιστικής προβολής, στην ελληνική και τη διεθνή αγορά, σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες που την εμπιστεύονται.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.interbus.gr

 

 

   

 

 
 
Λεωφ.Κηφισίας 209, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα – Ελλάδα T.: +302106141106-115 Φ.: +302106140371 www.copelouzos.gr