Νέα & Ανακοινώσεις
2018
Dec19
Παρασημοφόρηση του κ. Δημήτρη Κοπελούζου από τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας με το «Διάσημο του τάγματος του Άστρου της Ιταλίας»

Ο κ. Δημήτρης Κοπελούζος, Πρόεδρος του Ομίλου CopelouzosGroup, τιμήθηκε με το «Διάσημο του τάγματος του Άστρου της Ιταλίας» (“STELLA D’ITALIA”) με τον τίτλο του Ιππότη (Cavaliere) που του απένειμε ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας. Το Διάσημο της τάξεως του Cavaliere του παρέδωσε ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα κ. LuigiMarras, σε ειδική προς τούτο τελετή στην Πρεσβεία της Ιταλίας.

Πρόκειται για τιμητική διάκριση που αφορά στην συνεισφορά του κ. Δημήτρη Κοπελούζου στην προώθηση και ανάπτυξη της ελληνοϊταλικής επιχειρηματικής συνεργασίας.

Το Διάσημο απονέμεται σε Ιταλούς και σε πολίτες άλλων χωρών οι οποίοι, μεταξύ άλλων, συμβάλλουν αποφασιστικά στην οικοδόμηση επιχειρηματικών και πολιτιστικών σχέσεων της Ιταλίας με άλλες χώρες.

Ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα κ. Luigi Marras αναφέρθηκε, στην σημαντικότατη προσφορά του. Κ. Δ. Κοπελούζου, στην προώθηση των Ελληνο-Ιταλικών σχέσεων και στην πολύτιμη βοήθεια που παρείχε σε Ιταλούς επιχειρηματίες, οι οποίοι εργάζονται για την εγκαθίδρυση επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών με σκοπό την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Ο κ. Δ. Κοπελούζος ευχαρίστησε την Ιταλική Δημοκρατία, για αυτήν την σημαντική τιμητική διάκριση, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για την Ελλάδα να ενισχύονται και να προάγονται οι διμερείς σχέσεις μεταξύ κρατών με σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία τους.

Επιστροφή σε ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ